Čišćenje tepiha

Čišćenje tepiha dubinski strojno - u Vašem prostoru - sezonski (proljeće, ljeto, jesen)

POSTUPAK ČIŠĆENJA TEPIHA

Tepihe koje je potrebno oprati – peremo kod Vas. Dovoljno je da nas pozovete.

DOLAZAK NA VAŠU ADRESU

Tepihe peremo sezonski – u proljeće, ljeto ili jesen, kada to vanjske temperature i uvijeti dopuste. Tepih se tada može kvalitetno osušiti poslije dubinskog pranja.

MRLJE NA TEPIHU

Na tepisima mogu postojati različite mrlje. Prije samog postupka čiščenja mrlje tretiramo za to namijenjenim sredstvima, koja neće oštetiti Vaš tepih, ekološki su prihvatljiva i uklanjaju 99% svih mrlja.

TEPIH JE POTREBNO NAMOČITI

Prije samog pranja, tepih je potrebno dobro navlažiti vodenom parom (sitnim kapljicama vode) kako bi se struktura tepiha omekšala i kako bi prljavštinu mogli u potpunosti ukloniti.

ČIŠĆENJE TEPIHA DUBINSKI STROJNO

Čišćenje Vašeg tepiha obavlja se dubinski strojno, primjenom strojeva i tehnologije upravo tome namijenjene. Tepih možemo kod Vas, relativno brzo oprati, no nakon njegovog pranja slijedi postupak sušenja koje ovisi o vanjskim vremenskim uvjetima i temperaturi zraka.

SUŠENJE TEPIHA...

Tepih se nakon dubinskog pranja treba dobro osušiti. Za sušenje je potrebno dan ili dva pri minimalnoj vanjskoj temperaturi od 15 do 20 stupnjeva, pa to radimo sezonski (proljeće, ljeto i jesen) kada je to moguće. Zbog pristune hladnoće, zima nije pogodna za vanjsko sušenje tepiha.