Čišćenje tvoriničke ili skladišne hale

Čišćenje tvoriničke ili skladišne hale

U mogućnosti smo ponuditi završeno čišćenje novogradnje ili adaptirane hale po završetku svih građevinskih radova. Poslije svih radova nužno je fino čišćenje, usisavanje prašine, uklanjanje ostataka svih vrste nečistoća kao što su boja, mort i sl. Takvu vrstu čišćenja isključivo izvodimo automatom kojim možemo očistiti sve vrste podloge kao što su beton, epoksid i ostalo.

Čišćenje je najbolje raditi u praznom prostoru prije opremanja.

Drugi dio čišćenja može obuhvaćati pranje poslovnog prostura u sklopu hale. U to spada pranje staklenih površina, podnih i zidnih pločica, parketa ili laminata u kancelarijama, brisanje ili pranje pregradnih zidova ili zidnih obloga, pranje vrata s okvirom, pranje ugradbenog namještaja i čišćenje sanitarnog bloka.

Čišćenje tvorničkih i skladišnih hala idealno je učiniti u okviru godišnjeg remonta ili više puta godišnje (prema potrebi), za što je potrebno strojno pranje poda prilikom kojeg se uklanjanju tvrdokorne nečistoće, odmašćivanje, zaštita poda po potrebi radi lakšeg održavanja i ostale vrste čišćenje.

Za sva navedena čišćenja moguće nas je kontaktirati, opremljeni smo svim potrebnim strojevima, priborom pri čemu je naša usluga kvalitetna i brza.