Čišćenje i pranje tepisona u poslovnim prostorima

Čišćenje i pranje tepisona u poslovnim prostorima

Ukoliko postoji potreba za čišćenjem poslovnog prostora, kancelarija, hodnika, dvorana za stastanke, obloženih nogostupa gdje je postavljen tepison od zida do zida, spremni smo Vam pomoći i napraviti najbolju ponudu čišćenja.

S vremenom u poslovnom prostoru dolazi do različitih vrsta zaprljanja npr. ispod radnog stola, mrlja od sokova, kave ili sl. Takve nečistoće ne mogu se ukloniti tijekom redovnog čišćenja ili suhim održavanjem, pa se stoga preporuča ekstrakcijsko strojno pranje poda kod manje prljavog tepisona ako se to pranje izvodi na vrijeme.

U drugoj varijanti – kada je tepison značajno prljav, potrebno je dubinsko strojno pranje koje uključuje postupak šamponiranja, kako bi se mogao kvalitetno očistiti i kako bi se uklonili svi ostaci nečistoće.

Obzirom da je poslije takve vrste čišćenja potrebno prirodno sušenje preporuča se pranje poslije radnog vremena ili tijekom vikenda, što nije problem – dovoljno nas je kontaktirati.

Za radove posjedujemo kvalitetne vrhunske strojeve i ekološki biorazgradive deterdžente, kao i sredstva za dezinfekciju.